hannah  XPRESS – The hour of power

In deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal.
Meten v.d. huid / reinigen / peelen / stimuleren / herstellen / beschermen

hannah  XPRESS – Incl. gezichtsmassage

In deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal.
Meten v.d. huid / reinigen / peelen / stimuleren / gezichtsmassage / herstellen / beschermen

hannah XPERIENCE Bindweefsel – The total package!

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!
Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten.

hannah INTENSE TREATMENT – Peel and boost!

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijnelijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren.